Cum să începeți cu dieta?

Cum să începeți cu dieta?

Este februarie, când sala de sport și sălile în mod tradițional vyprazdňují și, în același timp, noi, la rândul său, completează dieta de faptul că după anul nou nu ar dori să nu mai iei în gură. Pe scurt – a venit puterea, gust și un stimul pentru reducerea masei corporale.

Știți, acest cerc care se învârte tot timpul și peste tot din nou?

Știți, acest cerc care se învârte tot timpul și peste tot din nouProbabil, ai ales greșit procesul de slăbire, în speranța că puteți să vă păstrați și puteți face toate de unul singur. În final, o astfel de procedură nu numai că nu merită, dar chiar prodraží.

Dieta nu trebuie să fie el însuși o persoană

De obicei, este faptul că o sarcină dificilă-de a da drumul în sine. Separat de pierdere în greutate este un lucru bun, pentru a da numai atunci când nu este străin de mișcare, și aveți un pic de idee despre ceea ce înseamnă o dietă echilibrată. De altfel, la urma urmei, un pericol real, care vă permite tenta “garantate” de diete sau suplimente alimentare, sau poate fi chiar începi să te infometa. Și chiar mișcarea activă, fără o consiliere profesionala nemívá întotdeauna rezultatul dorit.

Decât ne-am mai tanar, mai energic și mai musculos, cu atât organismul nostru arde mai bine. Cantitatea de energie care consuma trupul pe bază de procese vitale din organism (metabolism bazal) la femei este de aproximativ 6500 kj, iar la bărbați de aproximativ 1000 kj de mai sus. Când la el přičtete consumul de energie, care arzi activ și simple mișcări, veți obține valoarea cantității de energie, care este optim pentru organism.

În zece dekagramech de țesut adipos uskladněno aproximativ de energie.

În zece dekagramech de țesut adipos uskladněno aproximativ de energiePentru a și-a pierdut un kilogram de grăsime, este necesar să se reducă consumul de energie cu 27 000 kj! Sau, dimpotrivă, de pe același număr crește consumul ei. Astfel, este evident că pentru o săptămână, desigur, nezhubnete cinci kilograme. Dacă cineva rapid zhubne, desigur, neshodil de grăsime, dar, de asemenea, de apă

“Cele mai multe dintre dietele la modă, deși a oferi pe termen scurt, pierderi de kilograme, dar, cu toate acestea, compensează fizice și psihologice și a problemelor cauzate de consumul de substanțe nutritive. Și, în plus, aceste diete doar pentru reciclare vechi unilateral țintă și de fapt, pun în pericol sănătatea”

Cum de a începe metabolismul și reduce pofta de mancare?

Foamea este cel mai frecvent motiv de refuz la orice fel de diete. Specialiștii în tratarea excesului de greutate, sunt de acord că ideal medicament împotriva obezității, ar trebui să funcționeze pe principiul de a suprima senzatia de foame. Dar, cum vă umple stomacul, și, în același timp, organismul nu da un surplus de energie?

Una dintre opțiuni sunt capsule naturale, vâscozitate polizaharid, care, după zapití apă absorb mai mult de o sută de ori volumul său. În stomac formează lipicios gelovou senzor, care se amesteca cu alimente, prin urmare, se poate obține senzația de sațietate, chiar și după o mică porțiune. Capsule încetinesc procesul de digestie și, evitând bruscă de fluctuațiile nivelului de zahăr din sânge. Un nou medicament Obesimed Forte nu reacționează cu orice medicamente sau alimente, nu provoacă alergii și nu are efecte secundare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*