Acesta sunt eu cu modelito în vară și de iarnă, avatare, pe care le puteți vedea în “conturile mele”. Deși se pare că deja bruneta iarna, de fapt, ceea ce văd blanquísima în timpul verii, în comparație cu restul omenirii. Aceasta este ceea ce se poate trăi de pe coasta și în imposibilitatea de a merge la plaja. Am lupus eritematos Sistemic (LES) și acolo aceste arsuri pe obrajii mei, că oamenii iau pentru “o fata buna”.
Acest hotel privat de pe blog numit Domando de Lup, prin încercarea de a controla boala mea (“domesticando” am avut scurte). Cu afecțiune o numim Peșteră, pentru că este, în cazul în care eu trăiesc, locul în care nu există nici soare, ca ne doare ce face lupies.
Alte boli la mine, și cu care, poate, identifiques, sunt Sindromul Oboselii Cronice (Boli sistemice, Intoleranță la Sarcini), Fibromialgia, Sindromul Sjogren, Trombocitopenia Autoimună, Sacroileitis,…
Datorită Twitter m-am întâlnit cu alți oameni, cu ei și alte patologii, de familie, de sănătate…, că mi-a ajutat foarte mult.